wijze van de bouw

Bij ons nemen we ambachtelijke tradities serieus bij het creĆ«ren van gebouwen en veranda’s. Onze vakmensen werken met een traditionele pen-gat verbinding, wat resulteert in constructies die niet alleen duurzaam, maar ook esthetisch verfijnd zijn.

Een kenmerkend detail van onze constructies is het zichtbare onderdak, waarop we planken bevestigen. Hierdoor is het mogelijk om het dak te isoleren zonder concessies te doen aan de authentieke uitstraling. Onze isolatie wordt zorgvuldig geplaatst bovenop het onderdak, wat garant staat voor een optimale isolatie.

De stabiliteit van onze gebouwen wordt versterkt door het gebruik van schorren. Voor een strakke, moderne uitstraling raden we rechte schoren aan, terwijl liefhebbers van een meer landelijke sfeer kunnen kiezen voor ronde schoren.

Om de levensduur van de constructie te verlengen, maken we gebruik van een gemetselde borstwering. Hierdoor komt de muur met planken niet direct in contact met de grond, wat het risico op rotting aanzienlijk vermindert.

Ook besteden we aandacht aan de fundering. Onze palen rusten niet direct op de grond, maar worden ondersteund door fraaie blauw hardstenen sokkels. Een alternatief is een naadloze integratie van de palen met de gemetselde borstwering, wat eveneens een elegante optie is.

Ten slotte worden al onze balken zorgvuldig bewerkt. Ze worden geschaafd, geschuurd en voorzien van facetkanten, wat niet alleen bijdraagt aan de visuele aantrekkelijkheid maar ook aan de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct. Kortom, vakmanschap tot in elk detail.

 

Share